Ysinelosten musta kellisti APV:n

Ysinelosten musta kellisti APV:nTP-Seinäjoen ysinelosten Mustat pelasivat torstaina Prunttimäessä toiseksi viimeisen kotiottelun tällä kaudella voittaen vieraaksi saapuneen APV:n 1-0 (1-0).Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja molemmilla maaleilla nähtiin tukku hyviä tilanteita. Ottelun ainoan maalin laukoi Panu Leppä25 metristä, kun erää oli pelaamatta muutama minuutti.Toisessa erässä vieraat saivat keskikenttää haltuunsa ja loivat useita hyviä tilanteita kotijoukkueen maalille, mutta palloa ei maaliin saakka saatu toimitettua. Kotijoukkueella oli muutamia hyviä läpiajotilanteita ja keskityksiä maalille, joista maalikin olisi voinut vapauttaa peliä parempaan suuntaan.Päävastuun puolustuksessa kantoi nelikko Kustaa Kangas, Hannes Salmi, Miika Eronen ja Jussi Kituniemi, koko nelikko pelasi hyvin läpi ottelun. Keskikentällä uurastivat laajalla säteellä Saku Pikkarainen ja ”omia” vastaan pelannut Alavuden mies Aleksi Aho, mahtaa olla kovat jälkipelit koulussa seuraavina päivinä. Laitalinkkeinä vaihtelivat Joni Petäjävirta, Samuli Koivusaari ja Oskari Mikkilä, Oskari aloitti pelin hyökkääjänä. Muut kärkimiehet olivat Matti Rajala ja Panu Leppä, Panu ja Saku vaihtoivat vielä tonttejaan loppupelissä. Maalissa oli toista kertaa tässä joukkueessa pelannut Mikko Lampinen 96:sta, Mikko piti toistamiseen nollapelin kaksi vuotta itseään vanhempien sarjassa.Kotijoukkue teki maalin enemmän kuin vierasjoukkue, mutta läheltä piti tilanteita ja ylärimalaukauksia oli vierasjoukkueella huomattavasti enemmän. Syyttä ei vastustajien valmentaja Kari Visavalta harmitellut omiensa huonoa tuuria.Ysinelosten Mustilla on jäljellä vielä kaksi ottelua. Ensi maanantaina pelataan rästiottelu kotona IK:ta vastaan ja keskiviikkona on viimeinen peli FC KoMun vieraana.