Haastajille kotitappio

Haastajille kotitappioTP-Seinäjoen B-haastejoukkue kärsi 3-0 (1-0) -kotitappion Sundom IF:lle Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina.Kotijoukkue hallitsi peliä, mutta SIF teki maalit ja vei pisteet. Ottelu aloitettiin kahdella tuomarilla kun yksi ei saapunut paikalle. Ensimmäinen maali olikin paitsio mutta tuomari ei tilannetta nähnyt, joten 0-1 vieraille. Onneksi paikalla ollut Reijo Leppä hälytti poikansa pikavauhdilla peliin, että edes loppupeli mentiin 3:lla tuomarilla niin kuin pitääkin. Kiitokset molemmille ja erityisesti Pertulle joka kiskottiin sängystä tuomaritehtäviin.Toinen puoliaika oli edelleen enempi kotijoukkueen hallintaa mutta maaleja ei saatu tehtyä. Ottelun 66 minuutilla maalissa pelannut Jarkko Orava tuli vastaan jolloin SIF:n hyökkääjä tuli päin ja Jarkko jäi maahan "ilmat pihalla", jolloin vierailla oli helppo pistää pallo maaliin. Onneksi Jarkko pystyi kuitenkin jatkamaan peliä.Ottelun lopullinen ratkaisu tuli 79 minuutin kohdalla ja vaikka haastejoukkueella oli tilanteita niin lopullisia maalipaikkoja niistä ei tällä kertaa pystytty luomaan joten loppulukemat vieraille 0-3.