Haastajille selvä voitto

TP-Seinäjoki B/2 – Kraft/Sporting 4-1 (0-0)57 min 1 – 0 Teemu Nimell68 min 2 – 0 Aapo Metsä-Ketelä72 min 2 – 1 Axel Hellström73 min 3 – 1 Aapo Metsä-Ketelä75 min 4 – 1 Eetu Takala TP-Seinäjoen B-haaste joukkue voitti kotonaan tekonurmella Närpes Kraft/Sportingin lukemin 4 – 1. Haastejoukkue on ollut parhaimmillaan kotiyleisön edessä, sillä kaikki kotiottelut tähän mennessä on voitettu. Vierasottelut taas eivät ole sujuneet niin hyvin, sillä niistä ei ole herunut kuin yksi voitto. Ottelun ensimmäinen puolisko mentiin 0 – 0 tilanteessa, mutta selvästi kotijoukkueen hallinnassa. Tosin hyökkäykseen lähdettäessä hieman hätäisesti laitettiin pitkiä pystysyöttöjä, jotka päättyivät siihen, että avustava nosti lipun paitsion merkiksi. Tilanteita kotijoukkueella oli, mutta viimeistely ontui. Toisen puoliajan alussa haastejoukkueen peli oli hieman väkinäistä ja pallot tuntuivat karkaavan ulos tai vastustajalle. Vasta sitten alkoi peli kulkemaan, kun 57. minuutilla Teemu Nimell sai syötön Eetu Takalalta ja karkasi vastustajan puolustukselta vieden kotijoukkueen 1 – 0 johtoon. Jatkoa seurasi noin 10 min päästä, kun Aapo Metsä-Ketelä laukoi vaparista 2 – 0 johdon. Vieraiden kavennus tuli kuitenkin muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Axel Hellström sai kulman jälkitilanteesta pallo ohi Tuomas Tuomaalan. Siitä vain minuuttia myöhemmin Eetu Takala ja Aapo Metsä-Ketelä asettuivat antamaan vapaapotkua, jonka Eetu pisti pienenä siirtona sivulle ja josta Aapo veti jälleen pallon maaliin. Pallo taisi hieman muuttaa suuntaa vastustajasta, mutta veto oli niin hyvä, että siihen ei olisi maalivahdilla ollut muutenkaan mitään tehtävissä.Lopullinen niitti tuli, kun Eetu Takala pari minuuttia myöhemmin pisti lukemiksi 4 – 1 ja vierasjoukkue ei enää kyennyt vastaamaan muuta kuin repimällä ja roikkumalla. Tuosta kaverin repimisestä Teemu Nimell hermostui aivan pelin loppupuolella sen verran, että sai tilanteesta suoran punaisen, ja sen myötä kahden ottelun pelikiellon. Kokonaisuutena koko joukkue ansaitsee arvosanan hyvä, sillä töitä tehtiin kunnolla ja loppuun asti. Seuraava peli on jo tiistaina Virkiää vastaan Lapualla ja toivotaan, että haastejoukkue saa iskukykyisen joukkueen kasaan, sillä monella on koeviikko edessä. TP-Seinäjoki / 2: Tuomas Tuomaala, Teemu Nimell, Aapo Metsä-Ketelä, Roope Takala, Samuli Kiviaho, Eetu Takala, Saku Pikkarainen, Saku Kimpimäki, Joona Hautala, Ville Salonpää, Tuomas Kallionpää, Juha Loponen, Samuli Aaltonen, Juho Mäkinen, Aleksi Oijennus, Teemu Miilumäki, Matti Rajala, Lauri Hautamäki.