Haastajille tasuri

TP-Seinäjoki B/2 – FC Kiisto 1-1 (0-1)11 min 0 – 1 Janos Balint58 min 1 – 1 Eetu Takala TP-Seinäjoen B-haaste joukkue pelasi 1 – 1 tasapelin FC-kiiston kanssa. Vaikka peli ei kaikkein parasta ollut, niin hienoa oli että edellinen kohtaaminen oli unohdettu ja taisteltiin oikeutettu tasapeli. Ensimmäisen puoliajan kotijoukkue pelasi vastatuuleen, joka oli sen verran voimakas, että vaikutti selvästi joukkueiden peliin. Niinpä pienestä kotijoukkueen hyökkäyspään virheestä vierasjoukkue sai myötätuulessa pallon nopeasti eteenpäin Janos Balintille joka pisti pallon Niklas Tuovisen ohi. Haastejoukkue kesti kuitenkin ensimmäisen puoliajan enemmiltä takaiskuilta ja onneksi myös suuremmilta loukkaantumisilta, sen verran kovia otteita kentällä nähtiin. Toisella puoliajalla haastejoukkue sai tuulen taakseen, ja niin suuri vaikutus sillä näytti olevan, että pelin painopiste siirtyi selvästi vierasjoukkueen maalille. Tuulen vaikutus kuitenkin hieman unohdettiin, koska avaukset ja syötöt menivät helposti liian pitkiksi. Peli oli kuitenkin paremmin haastejoukkueen hallussa, joten FC-Kiiston pelaajat joutuivat usein rikkomaan, ja sellaisesta tuomitun vapaapotkun Aapo Metsä-Ketelä lähetti maalilleja jonka Eetu Takala jatkoi ohi FC-Kiiston maalivahdin. Muutamia hyviä paikkoja haastejoukkueella olisi ollut siirtyä johtoonkin, mutta joko FC-Kiiston maalivahti ehti eteen tai sitten lauottiin hieman ohi. Kaiken kaikkiaan tasatulos oli hyvä ja kaikki on vielä mahdollista, sillä haastejoukkueella on vielä kaksi peliä jäljellä. Maanantaina 6.9 joukkue vieraillee Vaasassa, jossa vastaan tulee I-JBK, ja viimeinen ottelu 15.9 on kotipeli Virkiää vastaan. TP-Seinäjoki: Niklas Tuovinen, Aapo Metsä-Ketelä, Matti Rajala, Raitt Peltoja, Samuli Aaltonen, Eetu Takala, Saku Pikkarainen, Tuomas Kallionpää, Teemu Miilumäki, Ville Salonpää, Saku Kimpimäki, Aleksi Aho, Nuutti Turtiainen, Aleksi Oijennus