Haka vieraaksi huomenna

SJK pelaa Veikkausliigan kotiottelun perjantaina klo 18:30, kun FC Haka saapuu vieraaksi OmaSp Stadionille. Liput otteluun Lippu.fi-kanavista sekä Epstorin SJK Storesta. Paikalle mahdollisesti saapuvat FC Hakan kannattajat sijoittuvat omaan katsomonosaan Itäpäädyn Vieraskatsomoon.

Ottelu näkyy myös suorana Ruutu-palvelusta. Tähän otteluun on myynnissä myös tarjoushintainen Kultalippupaketti 39€ hintaan, johon sisältyy ruoka, juomalippuja ja paikat katsomosta sekä Carlsberg Sports Barista. Kultaliput peliin myy Lippu.fi ja SJK Store. Tule tutustumaan OmaSp Stadionin palveluihin nyt kun uusi laajennusosa on valmis. Lisätietoa tapahtuman järjestelyistä ja palveluista, tämän ennakon loppuosassa.

SJK voitti edellisen ottelunsa FC Honkaa vastaan viime viikolla ja tuo voitto nosti SJK:n tasapisteisiin FC Lahden kanssa. Myös joukkueiden maaliero on tasan, mutta FC Lahdella on kaksi peliä enemmän pelattuna. Kaksikon edellä kolmantena on FC Inter, jolla on kaksi pistettä enemmän kasassa ja niin ikään kaksi peliä SJK:ta enemmän pelattuna. Siten tasapelikin nyt perjantaina nostaisi SJK:n FC Lahden ohi, ja voitolla SJK nousisi kolmanneksi ohi FC Interin sekä vankasti mukaan mitalikamppailuun. SJK:n piti pelata viime viikolla myös KTP:ta vastaan, mutta tuo ottelu siirtyi, koska KTP:n joukkue oli asetettu viranomaisen toimesta koronakaranteeniin.

Perjantaina vieraaksi saapuva FC Haka puolestaan hävisi edellisen ottelunsa AC Oululle, ja joutui sitä myöden mukaan kamppailuun sarjapaikasta. Haka on kymmenentenä ja neljän pisteen päässä karsijan paikalla takana olevasta IFK Mariehamnista.

Otteluennakko ja Jani Honkavaarana mietteet luettavissa SJK:n sivuilta:

https://sjk.fi/uutiset/perjantaina-sjk-vs-fc-haka-omasp-stadionilla/