Oskarille maajoukkuedebyytti

SJK-junioreiden kasvatti, Oskari Väistö, teki maajoukkuedebyyttinsä eilen pelatussa U17-ikäluokan maaottelussa Islantia vastaan. Ottelu oli ikäluokan ensimmäinen maaottelu lähes kahteen vuoteen koronan pilattua useampiakin ottelutapahtumia.

Suomi hävisi Vantaalla pelatun ottelun numeroin 2-1 (1-1). Islanti meni ottelussa johtoon jo kamppailun toisella peliminuutilla, mutta Onni Hänninen tasoitti puolen tunnin pelin jälkeen. Voittomaalinsa vieraat viimeistelivät 51. minuutilla.

Oskari tuli kentälle 65. minuutilla korvaten vaihtoon astelleen Eero Uusitalon. Oskarilla oli paikkansa tasoittaa ottelu aivan matsin loppuhetkillä, mutta pusku meni harmittavasti hiukan ohi maalin.

Joukkueet kohtaavat uudelleen Helsingissä 27. elokuuta. Tuokin kamppailu on katsottavissa Suomen Palloliiton YouTube-kanavalla.

Otteluraportin voi käydä tsekkaamassa tästä.

Suomi – Islanti 1–2 (1–1)02 min 0-1 William Cole Campbell30 min 1-1 Onni Hänninen

51 min 1-2 Ásgeir Galdur Guðmundsson