Hakan A kaatui rutiiniesityksellä

Hakan A kaatui rutiiniesityksellä FC Hakan A-juniorit sparrasivat TP-Seinäjoen edustusjoukkuetta lauantaina Areenassa, lopputuloksena oli oranssipaitojen 2-0 (2-0) -voitto rutiininomaisella suorituksella."Ei mikään klassikko-ottelu. Niskan päällä oltiin kuitenkin sen verran, että homma hoitui. Sunnuntain VPS-ottelussa taso mitataan", TP-luotsi Jari Kujala totesi.Lauantain harjoitusottelu ratkesi melko nopeasti ensimmäisellä puoliajalla. TP prässäsi Hakaa ylhäältä ja hallitsi tapahtumia. Jyrki Saranpää iski ensimmäisen osuman Jari-Pekka Luoman tarjoilusta, toisen puolestaan sijoitti tolpan juureen Marko Huttu Ville Pekkasen ja Ville Ylisen esityöstä.Jatkossa peli tasaantui ja tasokin samalla hieman laski. TP:n maali ei silti ollut juuri uhattuna, mutta ei kunnon tekopaikkoja hyökkäyspäässäkään montaa siunaantunut. Muutama nautittava kuvio kuitenkin nähtiin osoituksena siitä, että potentiaalia löytyy.GBK:n testissä tammi-helmikuussa ollut Mikko Ylihärsilä tuli vaihdosta oranssipaitojen kärkeen toiselle jaksolle. Hyökkääjän mahdollisesta sopimuksesta neuvotellaan ensi viikolla.TP:n runkopelaajista Tuomo Nuojua ja Matti Lampi eivät olleet lauantaina kokoonpanossa. Juha Eteläaho loukkasi torstain harjoituksissa takareittään ja oli niin ikään sivussa.