Harkkapelien lauantai

Kuluva vuosi on ollut erikoinen moninkin tavoin. Eikä se kummallisuus näytä väistyvän hetkeen, jos siis puhutaan helmi-maaliskuusta lähtien maatamme ja jopa maailmaamme ravistelleesta koronasta. Kyseinen pandemia on pistänyt ikävästi monenlaista kapulaa seuratoiminnan rattaisiin.

Onneksi tällä hetkellä voidaan pelata edes seuran sisäisiä harjoitusotteluita ja onneksi SJK-junioreilla on joukkueita joka lähtöön nyt kun tyttöfutis on saatu täyspainoisesti käyntiin. On ihan selvää, että tytöille tekee hyvää pelata poikia, luonnollisestikin nuorempia, vastaan viikosta toiseen. Poikia vastaan pelatut ottelut tuovat tytöille eittämättä lisää tilannekovuutta ja haastavat joukkueet loistavalla tavalla.

Tänään, lauantaina, Wallsport Areenassa pelattiin taas muutama seuran jäsentenvälinen treenipeli. Parista löytyy kuviakin, sillä poikien 2010-syntyneet ottivat mittaa pari vuotta vanhemmista tytöistä. Tällä kertaa pojat olivat erinomaisella pelipäällä ja joukkue näyttää ihan hyvältä.

Sen lisäksi nähtiin pari matsia 5 v 5 -akselilla, eli 2012 syntyneet kohtasivat 2013 syntyneet pojat, minkä lisäksi kaksi muuta 2012 vuosimallin ryhmää pelasivat keskenään. Kuvia löytyy parista pelistä ja niitä voi kurkkia alla olevista linkeistä.

19.12.2020 P11 v T1319.12.2020 P8 v P9

Linkki 1Linkki 2