Helpot pinnat kolmannesta

SJK-junioreiden Nelosta pelaava joukkue otti varsin helpot pinnat Prunttimäen aurinkoisessa illassa kuritettuaan vielä pisteittä olevaa koivulahtelaista FC Kuffenia. Toki vieraat sinnittelivät isäntien pallorallissa reilut puoli tuntia, muuta toisella puoliajalla nuori ja nopea kotijoukkue meni menojaan.

SJK-juniorit v FC Kuffen 6-1 (2-0)32 min 1-0 Roope Takala33 min 2-0 Joonas Kuivalainen46 min 3-0 Nicolas Kivimäki53 min 4-0 Alex Hietala56 min 5-0 Nicolas Kivimäki77 min 6-0 Habibullah Husseini80 min 6-1 Tommy Högdahl

Isäntien avausmaalin pääsi viimeistelemään erittäin vahvasti topparin tontilla pelannut Roope Takala matsin 32. minuutilla ja vain minuuttia myöhemmin pelaaja-valmentaja Joonas Kuivalainen teki taukonumeroiksi 2-0.

Heti toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla Nicolas Kivimäki lisäsi johdon kolmeen maaliin.

Alex Hietalan viimeisteltyä 4-0 53. minuutilla peli oli taatusti selvä ja Kivimäen ehosteltua numeroita rankkarista kolme minuuttia myöhemmin näytti siltä, että maalikarkelot ovat melkoiset tälläkin erää.

Vaihdosta sisään tulleen Habibullah Husseinin osuma jäi kuitenkin kotijoukkueen osalta matsin viimeiseksi, sillä vain vieraiden Tommy Högdahlin nätti chippi päätyi enää ottelupöytäkirjaan merkinnäksi.

–         Peli oli aika samanlainen kuin muutkin tähän saakka. Nyt peli oli ehkä vieläkin paremmin kontrollissa kuin edelliset ihan alusta asti, kommentoi maalinteossakin onnistunut Kuivalainen.

–         Olikohan heillä se yksi laukaus maalia kohti. Alusta asti ei ollut mitään hätää. Kun saatiin eka maali, niin sitten se oli oikeastaan meidän hallintaamme loppuun saakka. Kaikki saivat hyvin peliaikaa, iloitsi Kuivalainen vielä.

Voittonsa myötä SJK-juniorit porskuttaa vahvasti edelleen sarjan kärkisijalla. Maalikeskiarvo on kolmen pelin jälkeen melkoisen mellevä seitsemän osumaa per matsi.

SJK-juniorit ehtii vielä ennen juhannusta vierailemaan Helsingbyssä IF Hoppetia vastaan. Tuo ottelu pelataan siis keskiviikkona 23. kesäkuuta.