Helppo voitto U20-joukkueelle

Seinäjoen Jalkapallokerhon U20-ikäluokan nuoriso otti helpon voiton Mikkelin Palloilijoista SM-sarjaottelussa OmaSp Stadionilla. MP on sarjassa viimeisellä sijalla, eikä vierailla oikein ollut saumaa ottaa tästä matsista tuliaisia matkaan, vaan 4-0 (2-0) -numerot kertovat pelistä aika lailla kaiken.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue vei selvästi peliä iskien avausmaalin jo pelin kolmannella minuutilla Georg Westerlundin osumalla ja 18. minuutilla kippari Aapo Kuivila venytti johdon kahteen maaliin.

Toisella puoliajalla MP sai otetta pelistä. Liekö syynä sitten se, että SJK:n päivän kokoonpanosta taisi viisi kaveria pelata lauantaina Ykkösen matsissa Myllykoskella. Lopussa kotijoukkue kuitenkin kaunisteli numeroita Oskar Pihlajan ja Alex Hietalan osumilla.

Ottelun kuvagalleriaa voi käydä tsekkailemassa täältä.