Hommat jatkuvat jo huomenna

Tiistaina selvän kotitappion Palosaaren Urheiluseuralle kärsinyt SJK-juniorit matkustaa jo huomenna FC KOMU:n vieraaksi, vaikka alunperinhän ottelu oli merkitty perjantaille. Tässä kohtaa onkin syytä välittää isot kiitokset FC KOMU:lle, joka suostui siirtämään ottelua päivällä aikaisemmaksi.

Siirron syy on se, että SJK-junioreiden B-juniorit ovat tulessa Kemissä jo lauantaina ja näin perjantaina pelaaminen olisi aiheuttanut melkoisia ongelmia, sillä sairastelut ja kolhut ovat kaventaneet laajaa rinkiä.

Ottelu on sarjataulukon häntäpäätä ajatellen kummallekin erittäin tärkeä. SJK-junioreilla on tiistain pelin jälkeen kasassa edelleen samat 10 sarjapistettä ja sijoitus on kahdeksas. FC KOMU on saalistanut tähän mennessä puolestaan kuusi pistettä ja sijoitus on juuri putoamisviivan yläpuolella, mutta mustasaarelaiset ovat tasapisteissä sarjajumbo Kauhajoen Karhun kanssa. Sarajastahan putoaa kauden päätteeksi vain yksi joukkue Palloliiton Vaasan Piirin sulejttua Korsnäs FF 2/Gazijen sarjasta.

Kevätkierroksen ottelu joukkueiden välillä pelattiin Prunttimäessä. SJK-juniorit johti ottelua Elias Kulmalan ja Lauri Polarin maaleilla jo 2-0, mutta toisella puoliajalla FC KOMu nousi tasoihin Miika Mäkysen ja Rami Jääskän osumilla.

Ottelu pelataan Helsingbyn kentällä torstaina klo 18.30.