Huikea juttu SJK-junioreille

SJK-juniorit on valittu mukaan Palloliiton Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjä –pilottihankkeeseen. Hankkeeseen valittiin neljä ns. huipputason seuraa, jotka ovat mukana Laatujärjestelmän Tason 5 kehitysprosessissa. SJK-junioreiden lisäksi pilottiin pääsivät HJK, Ilves, FC Inter.

– Tämä on meille todella merkittävä juttu ja iso asia myös koko Suomen tasolla. SJK-juniorit tekee vahvaa yhteistyötä alueen jalkapalloseurojen kanssa ja toimii yhteistyön veturina ja tämä hanke tuo voimavaroja yhteistyön syventämiseen. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä lähes 10 maakunnan seuran kanssa, hehkuttaa seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla tyytyväisenä.

Seuralle valinta neljän seuran eliittiryhmään on luonnollisesti erinomainen juttu. Samalla se mahdollistaa tasokkaan valmennuksen lisääntymisen ja päätoimisten tekijöiden lisääntymisen paikallisella tasolla.

Hanke käynnistyy helmikuun alussa ja Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjäksi palkataan Tuomas Nikupeteri (kuvassa), joka aiemmin toimi seuran talenttivalmentajana. SJK-junioreiden talenttivalmennustyötä jatkaa Brian Page.

– Tavoitteena on vahvistaa alueemme valmennusosaamista ja tarjota valmennuskoulutuksia. Valmennusosaamisen kehittäjän tehtävä on pitää huolta maakunnan valmennuksen ja valmentajien tasosta ja osaamisesta. Tähän tehtävään Nikupeterillä on erinomainen kokemus, koulutus ja ammattitaito, Huilla lisää.

SJK-juniorit järjestää yhteistyöseuroille infotilaisuuden 15. tammikuuta.

– Pääseminen mukaan tällaiseen hankkeeseen osoittaa että SJK:n toimintaa arvostetaan valtakunnallisesti korkealle ja seura haluaa ottaa vastuuta myös koko alueensa seurojen hyvinvoinnista. Palloliiton taloudellisen tuen ja yhteistyöseurojen osuuden lisäksi SJK-juniorit panostaa merkittävästi resursseja hankkeeseen, Huilla tiivistää iloisena tunnelmia seuran puolesta.

Tästä lukemaan Palloliiton tiedotetta aiheesta.

Linkki 1