Seurojen ääni Seinäjoella

Palloliiton uuden aluejaon mukainen Läntisen alueen (Vaasan, Keski-Pohjanmaan, Länsi-Suomen ja Tampereen piirien) Seurojen Ääni-seminaari pidetään Seinäjoella hotelli Lakeudessa 12.-13.1. Katso tarkemmat tiedot liitteestä.

Vaasan piiri tarjoaa oman alueen seuroille seminaarin ilmaiseksi. Seminaarissa on mielenkiintoista ohjelmaa ja samalla saat viimeisimmät tiedot Seurojen Palloliiton tilanteesta.

Mukaan voi myös ilmoittautua vaikka vain toiseksi päiväksi.

Jos kiinnostaa niin lähde mukaan kuuntelemaan, olisi hyvä että saataisiin laaja edustus seurastamme!

Alla linkki ilmoittautumiseen. Ilmoita myös toiminnanjohtaja Hannu Huillalle mikäli osallistut hannu.huilla (ät) sjk-juniorit.fi

Seurojen ääni -seminaari kokoaa tuttuun tapaan alkuvuodesta seuratoimijat yhteen oppimaan ja verkostoitumaan. Tällä kerralla seminaari järjestetään 12.-13.1.2019 Seinäjoella ja osallistujat tulevat uuden SPL:n Läntisen alueen seuroista Keski-Pohjanmaan, Länsi-Suomen, Tampereen ja Vaasan piireistä.

Seminaarin esite löytyy liitteenä ja ilmoittautumaan pääset tästä: https://www.palloliitto.fi/lantisen-alueen-seurojen-aani-ilmoittautuminen tai e-mail: jukka.rautakorpi@palloliitto.fi , puh. 050 553 9642.

Paikkoja seminaariin on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Linkki 1