Huomenna pari kärkimatsia

Huominen tarjoaa mukavasti livefutista Seinäjoella sen janoisille. Sekä SJK-junioreiden Nelosessa pelaava miesjoukkue, että Kolmosessa ensimmäistä kauttaan pelaava naisjoukkue saavat vieraita kotikentilleen. Kumpikin joukkue taistelee myös sarjansa kärkipäässä, eli luvassa pitäisi olla mielenkiintoiset rupeamat.

Naisten Kolmosessa nuori kotijoukkue saa vieraakseen vaasalaisen ABC/Strömsön. Ottelu pelataan Prunttimäessä klo 19.00. Kyseessä on kahden tappioitta etenevän joukkueen mittelö. ABC/Strömsö johtaa Naisten Kolmosta otettuaan videstä pelaamastaan matsista neljä voittoa ja yhden tasurin. Kotijoukkueen saldo neljästä ottelusta on kolme voittoa ja maaliton tasapeli Norrvalla FF:n kanssa.

Naisten Kolmosessa pelataan yhdeksän ottelukierroksen alkusarja, jonka jälkeen jatketaan ylemmässä ja alemmassa jatkosarjassa. Niissä saavutetut pisteet jäävät voimaan.

Nelosessa Keskuskentälle saapuu vuosikausia sarjassa loistavasti menestynyt Kungliga Wasa CF. Kotijoukkue johtaa kyllä sarjaa, mutta viidestä matsista yksi, se edellinen, on päättynyt tappioon IF Hoppetin kaadettua SJK-juniorit kotonaan 4-2. Kungliga Wasa CF puolestaan on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin isännät. Vaasalaiset ovat voittaneet kahdesti ja pelanneet kahdesti tasan. Heidän sijoituksensa sarjassa on kolmas.

Matsi Keskuskentällä alkaa klo 19.30.

Myös miesten Nelosessa jokainen pinna on arvokas, sillä ensin pelataan 11 ottelun runkosarja ja sen jälkeen kuusi parasta jatkaa keräämistään pisteistä sekä ylemmässä, että alemmassa sarjassa.

Naisten ottelun kanssa samaan aikaan Prunttimäessä pelataan myös P14 ikäluokan Liiga Pohjoisen ottelu SJK-juniorit v Kokkolan Pallo-Veikot.