SJK-juniorit ei lähde Ykköseen

Seuran U17-joukkue varmisti eilen Vaasassa ottamallaan murskavoitolla P17 Kakkosen lohko C:n ylivoimaisen voiton. Joukkue pelasi kevätkierroksella yhdeksän ottelua ja voitti ne kaikki. Palloliitto ilmoitti alun perin, että lohkon voittaja kohtaa Pohjois-Suomen Kakkosen voittajan yksiosaisessa nousukarsinnassa kotikentällään.

Nyt tilanne on muuttunut. Viimeisen tiedon mukaan SJK-juniorit olisi noussut suoraan Ykköseen. Lisäksi lohkojakoa muokataan jälleen ja luvassa on syyskierrokselle kolme lohkoa. Käytännössä tämä olisi tarkoittanut SJK-junioreille pohjoislohkoa, jossa matkat ovat sangen pitkät.

SJK-junioreiden joukkuehan perustettiin kevättalvella vain sen vuoksi, että saadaan pojat pysymään edelleen harrastuksen parissa ja tavoitteena oli, että futis on kaikille kivaa.

Tuloksista saattaisi joku vetää sellaisen johtopäätelmän, että Petri Kangaskokon valmentamassa joukkueessa siinä on myös onnistuttu.

Joukkue jatkaa syyskierroksella siis edelleen alueen Kakkosessa. Kenties muiden harmiksi, mutta taatusti omaksi ilokseen.