Hurjaa pommitusta vieraissakin

Nelosessa pelaava SJK-junioreiden joukkue järjesti vieraskentällä vieläkin selkeämmät voittonumerot kuin viime torstain sarja-avauksessa Prunttimäessä. Nyt kärsijäksi joutui Mustasaaren Keskuskentällä Iskmo-Jungsund Bollklubb, joka sinnitteli pelissä mukana vielä ensimmäisen puoliajan. Sitten vieraat menivätkin menojaan takoen lopulta taululle seitsemän osumaa.

I-JBK v SJK-juniorit 0-7 (0-2)

35 min 0-1 oma maali

43 min 0-2 Leevi Oksanen

51 min 0-3 Nicolas Kivimäki

52 min 0-4 Paavo Nyrhinen

71 min 0-5 Alex Kivimäki

73 min 0-6 Joonas Kuivalainen

87 min 0-7 Alex Kivimäki

Vierasjoukkueen valmennuskaksikosta Joonas Kuivalainen oli sen verran tyytyväinen omiensa otteisiin, että vaihtoi jopa itsensä kentälle ehtien myös maalintekoon.

– Rupes näyttään sen verran hyvältä, että uskalsi itekki hypätä askiin, virnisteli tyytyväinen koutsi heittäytyen sen jälkeen rahtusen verran analyyttisemmäksi.

– Ensimmäiseen maaliin asti oli tasaväkistä vääntöä. Vastustaja oli varsinkin kakkospalloilla terävänä ja taisteli hyvin, niin emme saaneet peliä oikeen rullaamaan. Ensimmäinen maali tuli vastustajan avustuksella, kun maalivahti laittoi pallon epäonnisesti omaan maaliin, Kuivalainen kertasi ottelua.

– Sen maalin jälkeen alkoi meidän pelimme sitten rullata huomattavasti paremmin ja vähän terävöidyttiin itekkin taistelemaan paremmin. Toinen puoliaika jauhettiin sitten todella mallikkaasti loppuun asti ja loppulukemat vastasivat kuitenkin kokonaisuudessa aikalailla pelin kuvaa tänään, Kuivalainen lisäsi.

SJK-junioreiden viime kaudesta nuorentunut ryhmä on takonut nyt kahdessa ottelussa peräti 15 maalia. Tällä kertaa myös alakerta toimi ja oma maali pysyi puhtaana.

Seuraavan kerran joukkue pelaa jo tulevana sunnuntaina, jolloin Prunttimäkeen saapuu Regions Cupissa vieraaksi kokkolalainen Sääripotku. Ottelu alkaa klo 15.00. Sarjassa seuraava ottelu on ensi viikon torstaina koivulahtelaisen FC Kuffenin tullessa vieraisille.