Hurjat maalijuhlat Kauhavalla

Kauhavan Kanuuna/Norrvalla FF YJ ja SJK-juniorit onnistuivat järjestämään melkoiset maalijuhlat Kauhavalla pelatussa P14-ikäluokan Kakkosen ottelussa. Tauolla johtanut kotijoukkue joutui tyytymään tasapeliin sarjajohtajan kanssa lopulta numeroin 5-5 (1-0).

Tiukan ja numerollisesti tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen kotijoukkue johti Kauhavan Keskuskentällä peliä Yahya Amin Hassanin toisella peliminuutilla syntyneellä osumalla, mutta toisella jaksolla verkot repeilivät ihan huolella.

Aaro Valkama ja Eeli Hänninen onnistuivat maaleillaan kääntämään ottelun sarjaa edelleen johtavan vierasjoukkueen eduksi ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Se ei kuitenkaan riittänyt mihinkään, sillä ennen kuin kymmenen minuuttia oli toista puoliaikaa takana, molemmat olivat maalanneet vielä kertaalleen kotijoukkueen Kasper Mantereen ja toisen maalinsa tehneen Eeli Hännisen toimesta ja näin oltiin 50. minuutin kohdalla nopeaan tahtiin numeroissa 3-3 kun Hugo Back tasoitti pelin tuolla hetkellä.

Yhdeksän minuuttia myöhemmin puolestaan kotijoukkue siirtyi johtoon Kasper Mantereen illan toisella osumalla, mutta siitä ehti vierähtää ainoastaan kolme minuuttia ja vieraat tasoittivat Aleksi Naamangan viimeisteltyä kauden 16 maalinsa tässä sarjassa.

Viimeisellä kympillä SJK-juniorit meni vielä Kasper Myllyahon maalilla johtoon, mutta ehtoon maalikarkelot aloittanut Yahya Amin Hassan tasoitti loppunumeroiksi 5-5 varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla.

Melkoisen ilotulituksen jälkeen SJK-junioreiden onnistui pitää piikkipaikkansa, mutta sarjassa kakkosena oleva Ilmajoen Kisailijat vaanii vain pisteen päässä yhden matsin vähemmän pelanneena.

Ottelu oli sarjan viimeinen SJK-junioreiden osalta, eli nyt vain jännitetään, voittaako IK viimeisen pelinsä ottaen samalla sarjavoiton. Kanu/NFF YJ sijoittuu joka tapauksessa kolmanneksi.

Kanu/NFF YJ v SJK-juniorit 5-5 (1-0)02 min 1-0 Yahya Amin Hassan42 min 1-1 Aaro Valkama45 min 1-2 Eeli Hänninen47 min 2-2 Kasper Mantere49 min 2-3 Eeli Hänninen50 min 3-3 Hugo Back59 min 4-3 Kasper Mantere62 min 4-4 Aleksi Naamanka71 min 4-5 Kasper Myllyaho79 min 5-5 Yahya Amin Hassan