Tytöille makea vierasvoitto

SJK-junioreiden tämän hetken ainoa tyttöjoukkue haki makean vierasvoiton pelattuaan Vaasan monitmoimiviheriöllä IFK Vasaa vastaan P13-ikäluokan Kolmosen matsissa.

Pisteet lähtivät mukaan komeasti Härmän Liikenten SJK-bussin matkassa numeroin 3-1 (1-1) matsin oltua vielä tauolla tasoissa. Toisella puoliajalla SJK:n neidot maalasivat kuitenkin kahdesti ja ottivat kauden kuudennen voittonsa kahdeksassa pelatussa ottelussa tässä sarjassa.

VIFK meni ottelussa johtoon 10. peliminuutilla Victor Schaumanin osumalla, mutta vain minuuttia myöhemmin tilanne tasoittui Iida Vuolteenahon maalilla. Toisella puoliajalla Iida teki toisen osumansa 39. minuutilla ja Hilla Koskinen venytti johtoa kahteen maaliin viimeistelemällä 3-1 vieraille pelin edettyä 53. minuutille.