Huuda paita!

Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapallokerho on pistänyt pelipaitahuutokaupan pystyyn. Nyt on jokaisella mahdollisuus omistaa aito pelattu pelipaita. Maailmalla otteluissa käytetyt aidot pelipaidat ovat todella haluttuja.

Koronavirus ja sen aiheuttamat toimet sekä seuraamukset näkyvät kaikissa urheiluseuroissa ja aiheuttavat varmasti vaikeuksia ja huolta miten tästä selvitään.

Etenkin seurat, joissa on päätoimisia henkilöitä, joutuvat miettimään ja etsimään keinoja, joilla seura pidetään toimintakykyisenä, niin myös koko SJK-yhteisössä.

Jos jotain hyvää ja positiivista tässä tilanteessa on, niin se on osoittanut miten vahva yhteisöllisyys ja seurahenki meillä SJK-yhteisössä on.

Loistava esimerkki on SJK:n käynnistämä pelipaitahuutokauppa, josta tulee tukea myös seuran junioritoiminnalle. Tästä isot kiitokset heille!

Nyt jokainen voi omalta osaltaan tukea yhteisömme toimintaa osallistumalla huutokauppaa. Alla linkki. Hyvä keino tukemiseen on myös ostaa SJK:n kausikortteja tai käydä SJK-Shopissa stadionilla tai junioreiden toimistolla ostamassa SJK-tuotteita.

Yhteistyöllä ja solidaarisuudella seuraa kohtaa tästäkin tulemme selviämään!

http://www.sjk.fi/w/sjk-n-pelipaitaharvinaisuuksia-huutokauppaan

Linkki 1