SJK ja Project Liv kannustavat nuoria kotitreeneihin

SJK ja hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv tuottavat yhdessä sosiaaliseen mediaan lyhyitä videoita lapsille ja nuorille, joissa annetaan mallia miten kotona voi harjoitella pienessäkin tilassa.

Kun koronavirusepidemia jyllää Suomessa ja koko maailmassa, ja joukkueharjoitukset sekä kokoontumiset ovat kiellettyjä, voi monen nuoren futaajan arki tulla pitkäksi eristyksessä ja kotioloissa. Siksi SJK ja sairaiden lasten elämän parantamiseen tähtäävä hyväntekeväisyysjärjestö Project Liv ry, julkistavat omilla sosiaalisen median kanavillaan joukon SJK:n edustusjoukkueen pelaajien kuvaamia videoita, joissa annetaan vinkkejä miten kotona voi harjoitella pienessäkin tilassa ja ilman pelikavereita.

– Näinä kovina ja vaikeinakin aikoina, on tärkeää, että myös kaikki meidän lupaavat nuoret pelaajat ja pelaajan alut, noudattavat määräyksiä ja pysyvät kotona perheidensä kanssa. Vain siten saamme tämän epidemian pysäytettyä ja pidettyä kaikki meistä terveenä. Samalla kuitenkin on tärkeää, että pelaajat noudattavat myös meidän antamia omatoimisia harjoitusohjelmia, joita voi tehdä myös kotioloissa ja pitävät siten itsensä pelikunnossa sekä fyysisesti hyvässä kunnossa, sanoo SJK:n akatemian johtaja ja pelaajakehityksen vastaava Brian Page.

– Nuoremmille pelaajille on tärkeä nähdä, kuinka myös heidän esikuvansa edustusjoukkueessa ovat samassa tilanteessa kotioloissa. Ja samalla he keksivät keinoja miten tehdä pieniä harjoituksia ja saada myös aikaa kulumaan. Toivonkin, että mahdollisimman moni pikkujuniori ja vähän vanhempikin, ottaisi heistä mallia ja pysyvät samalla positiivisin mielin sekä terveenä, jatkaa Page vielä lopuksi.

Somekanaviin tulevat videot ovat lyhyitä, noin minuutin pituisia ja niitä tulee yksi päivässä, viiden päivän ajan. Mukana on ohjeita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja pelaajat näyttävät niissä itse mallia suoritukseen.

Ota seurantaan SJK:n sosiaalisen median kanavat, Instagram, Facebook ja Twitter ja seuraa treeniohjeita.

Uutinen SJK:n sivuilla:

https://www.sjk.fi/w/sjk-ja-project-liv-kannustavat-nuoria-kotitreeneihin

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4Linkki 5