Hyvästi Veikkausliiga

03.10. KTP – TP-Seinäjoki 1-0 (0-0)72 min 1-0 Petri VainioTP-Seinäjoki elätteli pieniä toiveita liigakarsinnasta tai kaikkien tähtien osuessa oikein kohdalleen jopa suorasta noususta ja paluusta Veikkausliigaan. Haaveet jouduttiin jälleen hautaamaan, sillä KTP otti kotonaan 1-0 (0-0) -voiton Petri Vainion pistettyä kulmurin suoraan maaliin maalivahti Sami Sinkkosen käsien kautta.Maalinteko oli taas kerran, kuten niin kovin monta kertaa aiemminkin, TP-Seinäjoen kompastuskivi. Palloa ei saatu ylähirttä eikä maaliviivaa lähemmäksi. Ei edes Mikael Muurimäki pystynyt nyt ratkaisemaan peliä, vaikka pääsikin juuri ennen KTP:n ainokaista karkuteille.Ottelun ensimmäinen jakso oli TP-Seinäjoen hallintaa toisen puoliajan mentyä jokseenkin fifty-fifty. Periaatteessa peli oli seinäjokelaisittain aivan hyvä, mutta onneton viimeistely pilasi lopputuloksen, jolla ei ollut KTP:lle mitään merkitystä.Viime kaudella TP-Seinäjoen nutussa pelanneet Mika Pulkkinen ja Marko Härmä olivat nyt mukana nostamassa kotikaupunkinsa joukkuetta liigaan.TP-Seinäjoki matkasi otteluun ilman kotiinjätettyjä brittejään, Richard Hodgsonia ja Steve Meltonia, joista Melton oli kaiken lisäksi pelikiellossa."Hyvä peli se oli, mutta jos ei palloa panna maaliin, niin ei me varmaan monta peliä voiteta. Sama juttuhan se on ollut koko kauden. Se ei harmita enää niin paljon, että viime kaudella pudottiin, mutta se harmittaa, ettei nyt noustu. Tällä porukalla olisi kyllä pitänyt ehdottomasti nousta", noitui pelin jälkeen Jani Honkavaaran tilalle juuri ennen KTP:n osumaa tullut Arto Jalasvaara.