Hyvin sujui Jykylässä

JJK-SJK-j YJ 05 4-4

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&958022

SJK sai otteluun hyvän alun, kun pallo oli maalissa jo kahden minuutin jälkeen. Johtomaalin jälkeen kuitenkin kävi samalla tavalla, kuin viime sunnuntaina KuPS:aa vastaan. Oma peli oli täysin sekaisin ja JJK menikin 3-1 johtoon. Puoliaika tuli ottelussa hyvään aikaa ja puoliajalla painotettiin rauhallisuutta tekemiseen ja uskoa omaan tekemiseen. Toinen puoliaika olikin huomattavasti parempi ja SJK meni ottelussa jo 4-3 johtoon. Ottelun loppuhetkillä tuli kuitenkin jälleen nukahdus, josta vastustaja rankaisi ja tasoitti pelin loppunumeroiksi 4-4.

– Positiivista pelissä oli nousu kahden maalin takaa johtoon, ja ylipäätään toisen puoliajan peli-ilme. Hyökkäyspeliin täytyy tietenkin siinä mielessä olla tyytyväinen, että saatiin neljä maalia tehtyä. Pelissä oli kuitenkin erittäin paljon kehitettävää monella osa-alueella. Pelinavaamisessa on tällä hetkellä suuria ongelmia ja se onkin tärkeä kehityskohde ennen seuraavaa PSL-reissua, johon onneksi on vielä kuukausi aikaa. Harhasyöttöjä tuli taas todella iso määrä ja meidän täytyy keskittyä entistä enemmän siihen, että koska kannattaa kuljettaa ja koska syöttää.

SJK-j YJ -JJK Red 9-0

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&958025

Päivän toisessa ottelussa tuli vastaan JJK:n toinen joukkue, JJK Red. Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä ja SJK vei ottelua alusta asti ja noin 20 minuutin jälkeen ottelu oli jo SJK:lle 4-0. Toisella puoliajalla numeroita kaunisteltiin vielä viidesti ja lopputulos SJK:lle 9-0.

– Kahteen peliin 13 tehtyä maalia, niin voisi kuvitella, että olisi tyytyväinen päivän tuloksiin, mutta todella paljon kehitettävää jäi päivän otteluista. Vaikka päivän toinen ottelu oli selvä peli, niin silti siinäkin pelissä näkyi samoja ongelmia kuin aikaisemmissa peleissä: harjasyöttöjä tulee valtavia määriä, syötöt lähtee liian kaukaa, jolloin vastustaja kerkeää reagoida niihin. Mutta heti kun pidämme rauhassa palloa ja rohkeasti menemme eteenpäin linja kerrallaan, niin saamme tilanteita aikaiseksi. Näitä tilanteita vain tulee liian vähän tällä hetkellä. Kuukauden päästä nähdään varmasti jo kehitystä näillä osa-alueilla.

-Karri Hiirikoski

Linkki 1Linkki 2