Iloinen tulitus Keskarilla

Jos viime viikon avausmatsi Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Nelosen C1 -lohkossa ei ihan mennyt tuubiin ja tuliaisina Vaasasta oli vain piste, tänään SJK-juniorit pisti asiat järjestykseen murjomalla Vaasan kupeesta tulevan IF Hoppetin peräti 8-1 (2-0). Vierasjoukkue jäi etenkin helteisen ottelun toisella puoliajall totaalisesti taitavamman kotijoukkueen jalkoihin.

Ensimmäinen puoliaika oli numerollisesti tasainen, mutta toisella jaksolla vierasjoukkueen kunto loppui kuin seinään. Isännät ilottelivat toinen toistaan upeammilla osumilla. Ilahduttavaa oli tietenkin se, että Tommi Haanpää löysi maalijyvönsö tulittaen peräti neljä osumaa, joista yksi oli herkullinen "takavasara".

Illan komeimmasta maalista vastasi kuitenkin vasurillaan pallon takayläkulmaan upottanut Matti Lähde, jota nyt ei koskaan ole varsinaisesti maalitykkinä tunnettu. "Masan" maali oli kuitenkin ihan täydellinen suoritus ja kelpaisi vaikka millaiseen highlight-pätkään ihan koska hyvänsä.

Vierasjoukkueen esitys oli kohtalaisen vaatimaton. Tokihan joukkueen rosterissa on ihan tasokkaitakin pelimiehiä, mutta tällä erää sitä oli hiukan hankala huomata.

Tasapeli vieraissa ja voitto kotona on ihan kelpo startti sarjaan, joka tällä kaudella siis pelataan 11 ottelun mittaisena rypistyksenä. Voitto myös edesauttaa pysymistä kärjen vauhdissa.

SJK-junioreiden osalta sarja jatkuu 30.6. kotiottelulla VPS J:tä vastaan. VPS J avasi kautensa juuri Hoppetia vastaan pelatenb tasan heidän kanssaan numeroin 1-1.

SJK-juniorit v IF Hoppet 8-1 (2-0)

26 min 1-0 Tommi Luopajärvi

45 min 2-0 Tommi Haanpää

57 min 3-0 Tommi Haanpää

62 min 4-0 Tommi Haanpää

64 min 4-1 Robin Stenback

65 min 5-1 Joel Hyytinen

83 min 6-1 Matti Lähde

87 min 7-1 Tommi Haanpää

90 min 8-1 Joonas Kuivalainen