Romahdus toisella puoliajalla

SJK-junioreiden nollakutosten erinomainen esitys viikko takaperin oli vain kaukauinen muisto eilen illalla Linnanpuiston kentällä. Nyt tuli ihan kohtuullisen maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen semmoista kyytiä, että heikkomielistä olisi hirvittänyt.

WFA/VIFK YJ pisti 12 minuutissa pallon kuudesti SJK-junioreiden maaliin voittaen ottelun 6-0 (0-0). Siinä olikin ihmeteltävää.

Itse asiassa toisen puoliajan alussa pelin ollessa vielä tasan SJK-junioreiden kapteeninnauhaa kantanut Eino Heikkilä puski todella upeasti kulmurista, mutta harmittavasti vain tolppaan. Lähes heti tämän jälkeen iskivät vieraat.

Varmasti voitto meni oikeaan osoitteeseen, mutta kotijoukkueen alakerta lahjoitti yhden oman maalin ja pari-kolme syöttöä suoraan vieraiden hyökkääjille, jotka saivat liruttaa pallot verkkoon ilman ongelmia.

Matsikuvia voi käydä katselemassa täältä.