Kotiottelut käyntiin Keskarilla

Suomen Palloliiton Läntisen Alueen C1 Nelonen starttasi viime viikolla SJK-junioreiden toimesta vierastasapelillä ABC/Strömsötä vastaan. Nyt päästään myös tekoihin kotikentällä, kun Keskuskentän avaukseen huomenna saapuu IF Hoppet Vaasan kupeesta, Helsingbystä.

Myös huominen vierailija starttasi kautensa viime viikolla pelaten kotikentällään tasan VPS J:n kanssa numeroin 1-1. Näin ollen siis lähtökohtaisesti luvassa on tasainen matsi.

Koska kausi on vain 11 ottelun mittainen, etenkin kaikki harvat kotiottelut olisi hoidettava voitollisesti, mikä mielitään keikkua sarjan kärkipäässä. SJK-junioreillahan kotiotteluita on syystä tai toisesta vain viisi, vaikka viime kaudella joukkue sijoittui sarjanousijana hienosti kolmanneksi.

Tämän kauden Nelosessa on pelattu yksi kierros ja yksi matsi ennen huomista. Ensimmäisellä ottelukierroksella vahvimmat näytöt antoi Lapuan paikallisottelun nimiinsä vienyt Virkiä 5-0 -voitollaan Ponnistuksesta.

SJK-junioreiden maalin Vaasassa ABC/Strömsön verkkoon teki Toni Kujala. Vastaavasti IF Hoppetin tasoitusmaalin viimeisteli VPS J:n verkkoon Simon Grannas.

Hoppetille tuli hieman murheita ensimmäisessä ottelussa Samuel Chaconin punaisen kortin myötä, eli hän on huomisessa kamppailussa pelikiellossa.

Ottelu Keskuskentällä starttaa klo 19.00. Tervetuloa paikalle kannustamaan omaa suosikkia!