Iso peli Oravaisissa

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelonen jatkuu SJK-junioreiden osalta keskiviikkoiltana Oravaisten Keskuskentällä. Kyseessä on tähän mennessä kauden tärkein ottelu, jossa isäntänä on sarjaa puhtaalla pelillä johtava Norrvalla FF.

SJK-junioreiden onnistui ottaa askel oikeaan suuntan edellisessä kotipelissään Töjby FC:tä vastaan. Voitto irtosi numeroin 4-0. Se tarkoitti myös sitä, että kahden edellisen voitottoman matsin putki katkesi. 

Norrvalla FF on siis voittanut kaikki kymmenen pelaamaansa kamppailua ja suurimman osan niistä vielä selvästi. Haaste on siis iso. Ottelu on myös siinä mielessä merkittävä, että SJK-junioreiden vierasvoitolla ero joukkueiden välillä kaventuisi kahteen pisteeseen. Vastaavasti kotivoitto tarkoittaisi sitä, että nyt sarjataulukossa Kungliga Wasa CF:n kanssa oleva SJK-juniorit jäisi Norrvalla FF:stä jo kahdeksan pisteen päähän.

Varmaa on, että kotijoukkueen maalitykki, Luqman Kassim, kannattaa pitää tiukasti, sillä herra on pommittanut jo 13 maalia pelaamissaan otteluissa ja hän myös johtaa sarjan maalipörssiä.

Matsi Oravaisissa alkaa klo 19.00.