Tärkeää Provinssi-infoa

Tällä viikolla juhlitaan jälleen Provinssia ja Seinäjoen Leirintäalue on edelleen yksi olennaisista tapahtumapisteistä Siellä työskentelevät SJK-junioreiden porukat löytävät täälätä tärkeää informaatiota, joka kannattaa printata kotona ja ottaa mukaan omaan vuoroon.

HUOM!

  *   Ilmoittautumiset vuoropäällikölle ja käskynjako aina 20 min. ennen oman vuoron alkua, joten tule ajoissa paikalle!

  *   Järkkäreiden ja staffien ilmoittautumis- ja taukopaikka on leirintäalueen uuden saunarakennuksen kokoustilassa, alueen pohjoispäässä (huom. uusi paikka). Käynti leirinnän pääportista.

  *   Suosittelemme tulemista polkupyörällä, mutta mikäli saavut autolla (huom! Törnäväntie suljettu!), on henkilökunnan parkkialue Pruukin koulun takapihalla. Pyöräparkki on leirintäalueen pääportin vieressä.

  *   varaudu ja pukeudu sään mukaan (sadetakki, lämmintä vaihtovaatetta repussa). Saunan kokoustilassa voi säilyttää tavaroita.

  *   jokaiselle järkkärille ja staffille jaetaan 1 ruokalippu, jolla saa keittolounaan vuoron aikana. Lisäksi taukotilassa kahvi- ja vesitarjoilua.

  *   Tule hyvällä ja positiivisella asenteella. Olemme palvelemassa festivaalikansaa ja haluamme tehdä heidän olonsa viihtyisäksi seuramme leirintäalueella.

  *   Talkoisiin tulevan on hyvä lukea etukäteen liitteiden infot. Infoa jaetaan kirjallisesti ja suullisesti myös paikanpäällä käskynjaon yhteydessä.

Staff + JV-vuorot

JV-info

JV-ohjeet