Jäätävä esitys hyisessä säässä

SJK-juniorit YJ tarjoili melkoista hypotermiaa Prunttimäessä vierailleelle Kokkola YJ:lle pommittamalla Liiga Pohjoisen avauspelissään 7-1 (5-0) -voiton erittäin vakuuttavan esityksen jälkeen. Vierailija joutui totaalisesti statistin osaan, eikä se ottelun loppua kohti maistunut kaikille vihreänuttuisille.

Peli alkoi todella tyrmäävästi. Jo kamppailun toisella peliminuutilla kotijoukkueen hyökkääjä vedettiin rangaistusalueella nurin varoituksen ja pilkun arvoisesti, eikä Eemeli Honkola erehtynyt rankkarista. Vain kaksi minuuttia myöhemmin verkkoa heilutti hieman kauempaa lähteneellä laukauksella Akseli Haapoja. Peli näytti jo tässä kohtaa lähtevän aaltoilemaan ihan sen käsikirjoituksen mukaisesti, mitä SJK-leirissä oli toivottukin.

Viisi minuuttia edellisestä osumasta oli pallo jälleen vieraiden verkossa kerrassaan upean syöttökuvion jälkeen Elias Hyytisen oltua se, joka sai poimia kirsikan kakun päältä maalin muodossa. Ja lisää tuli. Vain minuuttia myöhemmin Elias Kuusisto viimeisteli jo 4-0, eikä pelikellossa ollut kuin 10. minuutti kulumassa.

Juuri ennen taukoa kävi Eemeli Honkola vielä lisäämässä vierasjoukkueen tuskaa laukomalla puoliaikanumeroiksi 5-0.

Heti toisen puoliajan alkuun vierasjoukkue pääsi kaventamaan Arop Ringin hyvällä vedolla, mutta siihen loppuikin kokkolalaisten rypistely. Ensin vahvan matsin pelannut Oskari Raiski teki 6-1 ja lopuksi Eemeli Honkola täydensi hattutemppunsa illan toisesta rankkarista.

Kotijoukkueen esitys oli mainio. Pallo liikkui varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kerrassaan erinomaisesti pelaajalta toiselle ja liike tyhjiin tiloihin oli hyvää. Vieraat eivät pysyneet millään tavalla tässä matsissa SJK-junioreiden kyydissä mukana.

SJK-juniorit v Kokkola YJ 7-1 (5-0)

02 min 1-0 Eemeli Honkola (rp)

04 min 2-0 Akseli Haapoja

09 min 3-0 Elias Hyytinen

10 min 4-0 Elias Kuusisto

35 min 5-0 Eemeli Honkola

37 min 5-1 Arop Ring

45 min 6-1 Oskari Raiski

68 min 7-1 Eemeli Honkola (rp)