JALKAPALLOTOIMINNAN KESKEYTYS JATKUU

SJK-juniorit on päivittänyt koronaohjeistustaan ja noudattaa Suomen hallituksen ja Palloliiton suosituksia sekä määräyksiä ja jalkapallotoiminnan keskeytys jatkuu ainakin 13.5. saakka.

Kaikki joukkueharjoitukset ja pelitoiminta on siis peruttu 13.5.2020 asti. Kaikille SJK-junioreiden pelaajille on toimitettu omatoimiset harjoitusohjelmat tauon ajaksi ja myös seuran sivuilta löytyy runsaasti vinkkejä ja videoita yksilölliseen valmennukseen. Jokainen vastuuvalmentaja on ohjeistettu etävalmennukseen ja he saavat työhönsä tukea seuran valmennuspäälliköltä. Vastuuvalmentajat ovat yhteydessä pelaajiin omatoimisen harjoittelun etenemisestä ja heiltä saa tarvittaessa lisäohjeistusta.

Joukkuetoiminnan harjoitustauko on nyt kestänyt parisen viikkoa ja varmasti monelle aktiiviselle pelaajalle ja myös yhteisöllisyyteen perustavalle lajille joukkueharjoittelun pysähtyminen on ollut kova paikka. Meiltä kaikilta; niin pelaajilta, perheiltä, valmentajilta ja seuralta, vaaditaan nyt kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä selvitä pandemian aiheuttamista haasteista. Yhdessä ja koko SJK-yhteisön tuella tästäkin me selviämme.

Toivotaan, että toukokuun loppupuolella päästään jälleen normaaliin toimintaan ja siinä tapauksessa toiminta jatkuu myös heinäkuussa, joka yleensä on ollut lomakuukausi. Myös toimintakauden pidentäminen voi olla mahdollista syksystä ja näillä korvataan pakollisen tauon vuoksi menetettyä toimintaa.

SJK-junioreiden toimisto on osittain avoinna toistaiseksi. Parhaiten kuitenkin henkilöstö on tavoitettavissa sähköpostitse tai

puhelimitse.