Jaro BSM:n vieraaksi

TP-Seinäjoen B-junioreiden SM-sarjajoukkue hakee sunnuntaina revanssia saadessaan vieraakseen pietarsaarelaisen Veikkausliigajoukkueen, FF Jaron, jälkikasvun Wallsport Areenaan.BSM-ryhmän talvikausi on sujunut hieman nihkeästi, mutta koko ajan on menty eteenpäin.Nyt kun joukkue on nimetty ja saanut sen muodon, jolla sarjaan lähdetään, ei kenenkään pitäisi ainakaan enää jännittää.Viikon kuluttua joukkue matkustaa kovatasoiseen turnaukseen Vantaalle, joten nyt olisi erinomainen tilaisuus hioa kuviot sellaisiksi, että sielläkin menestytään.FF Jaro nousi SM-sarjaan syyskierroksella ja on jo ehtinyt osoittaa vaarallisuutensa. Tellushallissa punakone oli TP-Seinäjokea parempi numeroin 2-1 (1-1).Vierasjoukkue avasi tuossa kamppailussa maalinteon Joonas Kuivalaisen vietyä TP-Seinäjoen johtoon noin kymmenen minuutin pelin jälkeen.Ottelun 24. minuutilla kotijoukkueen Mats Pettersson tasoitti ottelun ja toisella puoliajalla pelikellon ehdittyä 67. minuutille, teki 2-1 -maalin taitava Simon Skrabb.Nyt Ismo Koskelan suojatit lähtevät hakemaan siis paitsi revanssia, myös hyvää kokonaisuutta. Matsi alkaa Seinäjoen Jalkapallokerhon RoPS -ottelun jälkeen Wallsport Areenassa noin klo 14.00.