Jaro edelleen edellä

Jaro edelleen edelläYsivitoset saivat harjoitusmatsiinsa vastaansa Pietarsaaren FF Jaron, jota ei ole vielä onnistuttu kertaakaan kaatamaan.
Tänäänkin FF Jaro onnistui sekoittamaan kotijoukkueen kuviot iskemällä ensimmäisen maalinsa, kun peliä oli pelattu vaivaiset 37 sekuntia.
Pikaisesta maalista aiheutui panikki, eikä oma peli tahtonut lähteä käyntiin ja alkuun mahtui paljon harhasyöttöjä ja hätäilyä. Vähitellen kotijoukkue alkoi päästä peliin mukaan ja onnistui luomaan tilanteita, mutta maalin muodossa niitä ei päästy hyödyntämään.
Kun peliä oli pelattu 18 minuuttia tällä kertaa kärjessä pelannut FF Jaron Jori Kujala teki vieraille toisen maalin. Ja vielä saatiin lunta tupaan ensimmäisellä puoliajalla, kun vieraiden Simon Skrabb teki taukonumeroiksi 0-3.
Toiselle puoliajalle kotijoukkueen peli parani ja pelia pystyttiin ottamaan välillä selkeään hallintaan, mutta maalintekoon pääsi kuitenkin FF Jaron Rasmus Portin, joka pamautti vieraiden neljännen osuman 20 metristä.
Rasmus Portin teki rankkarista lukemiksi ja 0-5 pelikellon näyttäessä 62 min.Kotijoukkueelle toi hieman lohtua Janne Tuohisaari, joka Janne Silvosen syötöstä teki loppunumeroiksi 1-5.
Tuo maali on sinällään merkityksellinen, että viime vuonna Jaro kohdattiin kolmasti, eikä palloa saatu kertaakaan punakoneen maaliin. Pää saatiin siis auki ja jatkossa pojat lupasivat panna FF Jaron ahtaalle.
Pääsiäisenä ysivitoset saavat vieraita Tampereelta, kun Ilves saapuu pelaamaan tuplaottelun.