Jaro karkasi toisella jaksolla

SJK-junioreiden B-junnujen talvikauden viimeinen harjoitusottelu ennen SM-karsintasarjaa pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan Tellushallissa päättyi isäntien 4-0 (1-0) -voittoon.

Käytännössä ottelu ratkesi kotijoukkueen toiseen maaliin, jonka jälkeen ei todellista taistelua voitosta enää nähty, mutta löytyi ottelusta hyviäkin elementtejä.

– Ensimmäisellä puoliajalla peli oli tasaista. Välillä se oli meiltä ihan mallikastakin tekemistä. Pelissä on alkanut näkyä myös hyviä asioita ja yhtenäistä tekemistä, kiitteli valmentaja Jyri Hietaharju suojattejaan tappiosta huolimatta.

– Tätä me pyrimme kehittämään edelleen. Kokonaisuus ei meillä kuitenkaan ole vielä kunnossa. Se hyvä yhtenäinen tekeminen tahtoo lopahtaa turhan helposti, Hietaharju jatkoi otteluanalysointiaan.

– Kyllä matsi siihen toiseen maaliin ratkesi ja sen myötä meidän tekeminen lopahti. Alkoi tulla pallonmenetyksiä ihan liikaa ja Jaro pääsi niiden myötä todella vaarallisiin vastahyökkäyksiin, kun meidän pakkamme venyi, jatkoi Hietaharju.

Jobinpostia joukkue sai kippari Aapo Kuivilan loukkaantumisen myötä. Kuivila loukkaantui yhteentörmäyksessä ja joutui jättämään kentän jo puoliajalla.

– Pitää toivoa, ettei käynyt pahasti. aapo on meille tärkeä pelaaja puolustuksessa, Hietaharju jätti arvailut sikseen.

– Nyt pyrimme ottamaan tästä pelistä ne hyvät jutut ja onnistumiset mukaan ja sitä kautta menemme taas askel kerrallaan kohti ehjempää kokonaisuutta, tiivisti Hietaharju tilanteen.

SM-karsintasarja alkaa SJK-junioreiden osalta 28.1. vierasottelulla Lahdessa FC Reipasta vastaan.