SM-karsintasarja starttaa

SM-karsinta käyntiinTimantinkova SM-karsintasarja starttaa SJK-junioreiden B-junnujen osalta lauantaina Lajdessa FC Reipasta vastaan Mukkulan hallissa. Luvassa on raastavan kovat yhdeksän ottelua, joiden jälkeen katsellaan, kuka pelaa missäkin sarjassa kesällä.

Ensimmäiseen kotiotteluunsa SJK-juniorit saa Wallsport Areenaan vieraakseen Rovaniemen Palloseuran lauantaina 4. helmikuuta. Seuraavana lauantaina on edessä lyhyt reissu Vaasaan, missä vastaan asettuu IFK Vasa.

Toisessa kotiottelussa vieraana on sarjan toinen lahtelaisjoukkue, eli FC Kuusysi ja tuo kamppailu pelataan lauantaina 18. helmikuuta. Kauden kolmas vierasmatka suuntautuu jälleen Vaasaan, missä sillä erää on vastassa VPS-juniorit. Myös kuudennellä kierroksella edessä on matkailua maakunnassa, sillä suuntana on Pietarsaaren Tellushalli ja isäntänä FF Jaro.

Kaksi seuraavaa matsia SJK-juniorit saa pelata Wallsport Areenassa. Sunnuntaina 12. maaliskuuta vieraana on Ilves ja sunnuntaina 19.3. Oulun Luistinseura tulee kyläilemään. Karsintasarja päätetään huhtikuun 1. päivänä vieraissa Kuopion Palloseuraa vastaan.

SJK-junioreiden ottelut28.01. FC Reipas – SJK-j

04.02. SJK-j – RoPS

11.02. VIFK – SJK-j

18.02. SJK-j – FC Kuusysi

22.02. VPS-j – SJK-j

05.03. FF Jaro – SJK-j

12.03. SJK-j – Ilves

19.03. SJK-j – OLS

01.04. KuPS – SJK-j