Jaro vei pisteet

SJK-juniorit – FF Jaro 2-3 (1-2)

05 min 0-1 Pietro Kytölaakso

09 min 1-1 Topi Lappalainen

26 min 1-2 Kevin Forss

49 min 1-3 Pietro Kytölaakso

66 min 2-3 Iikka Salo

C15-ikäluokan Aluesarjan kamppailu Wallsport Areenassa keskiviikkoiltana päättyi lopulta pietarsaarelaisen FF Jaron niukkaan yhden maalin voittoon, vaikka hyvin kotijoukkue hanttiin pistikin.

Alle kymmenessä minuutissa ilahduttavan runsaslukuinen yleisä oli saanut nauttia jo kahdesta maalista. Ensin iski vierailija jo kamppailun viidennellä minuutilla Pietro Kytölaakson toimesta, mutta yhdeksännellä minuutilla Topi Lappalainen tasoitti kamppailun.

Vierasjoukkueella oli ehkä enemmän tekopaikkoja ensimmäisellä puoliajalla ja yhden näistä hyödynsi maalivahdin kanssa nokikkain päässyt Kevin Forss 26. minuutilla vieden vieraat taukojohtoon.

Kytölaakson toinen osuman lisäsi FF Jaron johdon kahteen maaliin, mutta Iikka Salo nosti SJK-juniorit vielä peliin mukaan 66. minuutilla kaventamalla numeroiksi 2-3. Tuon lähemmäksi ei mustanuttuinen isäntäryhmä valitettavasti päässytkään, vaan Aluesarjan pisteet matkasivat näin Jeppikseen.