Jaron kimppuun Jeppiksessä

Sunnuntaina on SJK-junioreiden B-junnuilla edessään kova ja tärkeä kamppailu. Joukkue matkustaa Pietarsaareen SM-karsintasarjassa kuudentena, eli viimeisellä karsijan paikalla, olevan FF Jaron vieraaksi. Matsi pelataan Tellushallissa ja se alkaa klo 13.00.

Kun sarjaa on SJK-junioreiden osalta jäljellä neljä peliä, tilillä on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi yhden maalin jokseenkin kirvelevää tappiotta lahtelaisjoukkueille.

Vastaavasti juuri pykälän verran SJK-junioreita ylempänä sarjataulukossa majaileva FF Jaro on pelannut vasta neljä ottelua, joista sillä on tilillään jo yhdeksän pistettä kolmen voiton ja yhden tappion myötä.

SJK-junioreille matsi on taatusti haastava, sillä maajoukkuehyökkääjä Emil Pannula sovittaa pelikieltoaan, joka tuli pnaisesta kortista ottelussa FC Kuusysiä vastaan. Tilanne, josta tuo kortti nousi kaivelee taatusti varsin monia.

– Sunnuntaina kohdataan Jaro SM-karsintasarjassa Pietarsaaressa. Tavoitteena tietenkin jatkaa voittojen tiellä, mutta tottakai on tiedossa, että kova peli on tulossa. Olemme valmistautuneet hyvin tuohon otteluun ja joukkueessa on hyvä tekemisen meininki. Odotan pojilta hyvää peliä Pietarsaaressa, kommentoi joukkueen valmentaja Jyri Hietaharju sunnuntain matsia.

Terveystilanne joukkueessa on hyvä ja ainoastaan varmuudella pois on edelleen pelikieltoaan kärsivä Pannula.