Karhu helposti katolleen

SJK-juniorit – Kauhajoen Karhu 8-1 (4-1)

16 min 1-0 Aatu Metsä-Ketelä

20 min Karhu22 min 2-1 Aatu Metsä-Ketelä31 min 3-1 Tufan Korkmaz

36 min 4-1 Aatu Metsä-Ketelä

61 min 5-1 Niko Mattila68 min 6-1 Andre Tuomela75 min 7-1 Lenni Yli-Kiikka79 min  8-1 Aatu Metsä-Ketelä

SJK-junioreiden B-junnut ottivat lauantai-iltapäivän viihteeksi mittaa Vitosessa pelaavan Kauhajoen Karhun edustusjoukkueesta Wallsport Areenassa. Ottelu oli mainio tilaisuus nuorille pelimiehille hakea tuntumaa siitä, mitä kesällä tuleman pitää, sillä myös SJK-juniorit lähtee samaan sarjaan ja lähes samoilla pelimiehillä.

Vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju sai katsella omiensa varsin vahvaa esitystä, joka päättyi lopulta selvin numeroin nuorten pelimiesten eduksi.

– Hyvä esitys pojilta. Pelissä näkyi paljon niitä asioita, joita haluammekin pelissämme näkyvän, aloitti "Jylppy" ottelunh viipaloimisen.

– Prässipelaaminen onnistui ja saimme riistojen jälkeen monta hyvää paikkaa ja muutaman hienon maalinkin. Pidettiin vastustaja pois paikoilta ja kontrolloitiin palloa oikeastaan koko ottelu. Hienoja kombinaatioita löytyi ja useita hienoja maaleja, jatkoi Hietaharju omiensa pelaamisen ruotimista.

– Olin myös tyytyväinen poikien asenteeseen ja yritteliäisyyteen. Vaikka peli oli ratkennut niin haluttiin pitää tempoa ja tehdä asioita kentällä. Ei tietyllä tavalla menty vastustajan mukaan. Oli hieno nähdä, että pojat nauttivat pelaamisesta. Kokonaisuutena oikein hyvä esitys pojilta, lisäsi Hietaharju.