Jatkopaikka irtosi helposti

(Photo: O-M Matihalti)

SJK v Virkiä 4-1 (2-0)

02 min 1-0 Tommi Luopajärvi

39 min 2-0 Tuomas Rintamäki

56 min 3-0 Tommi Luopajärvi

78 min 3-1 Iikka Hirvilammi

83 min 4-1 Roope Takala

Nelosessa pelaavat naapurukset SJK-juniorit ja Lapuan Virkiä kohtasivat Wallsport Areenassa Regions Cupin ensimmäisellä kierroksella. Viime kaudella SJK:n loru cupissa loppui ensimmäiseen otteluun FC Kiistoa vastaan, mutta nyt jatkopaikka irtosi varsin kivuttomasti.

Kotijoukkue sai loistavan startin matsiin kun Joonas Kuivalainen tarjoili maalinedustalle ja Tommi Luopajärvi teki johtomaalin jo kamppailun toisella peliminuutilla.

Vielä ennen taukoa ottelua täysin hallinnut kotijoukkue lisäsi johtoaan, kun Tuomas Rintamäki leikkasi laidaltaan alueelle laukoen pallon tarkasti takanurkkaan hyvin Virkiän maalilla pelanneen Onni Pelkkikankaan taakse.

Toisella puoliajalla pelikello oli ehtinyt hiipiä reilut 10 minuuttia eteenpäin Juho Korkiakankaan tarjoiltua avausmaalin tehneelle Tommi Luopajärvelle tekopaikan, josta tuloksena oli 3-0 -osuma.

Vaikka vieraiden Iikka Hirvilammi kavensikin 78. minuutilla, ei SJK:n jatkopaikka ollut todellisuudessa missään vaiheessa uhattuna. Loppunumerot syntyivät kulmurista muutenkin erinomaisen matsin pelanneen Roope Takalan puskettua pallon verkkoon.

Seuraavaksi SJK kohtaa Regions Cupissa FC Ylivieska/III:n kotona.