Pinna varmisti paikan

FF Jaro v SJK 3-3 (1-2)

19 min 0-1 Anton Iso-Tuisku

35+1 min 0-2 Oskari Raiski

35+6 min 1-2 Rasmus Svenlin (rp)

38 min 2-2 Jesper Sundqvist

54 min 3-2 Nosa Omoruyi

64 min 3-3 Anton Iso-Tuisku

SJK haki pisteen Pietarsaaren Tellus-hallista P14-ikäluokan Liiga Pohjoisen karsintaottelusta ja varmisti samalla paikkansa itse sarjassa. Vaikka pelistä varmasti jäikin hiukan hapan maku suuhun vierasjoukkueen hukattua kahden maalin johtonsa, Anton Iso-Tuiskun päivän toinen maali takasi tasapelin ja samalla piikkipaikan lohkossa.

Anton Iso-Tuisku vei vieraat johtoon ja Oskari Raiski lisäsi johdon kahteen maaliin 35+1 minuutin pelin jälkeen. Lisäaikaa ottelun ensimmäisellä puoliajalla tuli FF jaron pelaajan loukkaannuttua vakavasti. Lisäajalla kotijoukkue sai myös rankkarin, josta se kavensikin taukonumeroiksi 1-2.

Toisella puoliajalla kotijoukkue meni peräti johtoon maalattuaan kahdesti perätysten. Se ei kuitenkaan lopulta riittänyt kuin pisteeseen, jonka myötä kotijoukkueella on nyt avaimet kädessään ottaakseen toisen suoran jatkopaikan lohkosta.

SJK johtaa lohkoa pelattuaan kolme matsia, joista saldona on seitsemän pistettä. Toisena on WFA, joka on pelannut jo kaikki neljä otteluaan. Niistä vaasalaisella fuusioryhmällä on tilillään kuusi pistettä. Se tuskin tulee riittämään, sillä FF Jaro pääsee pelaamaan lohkon kahta heikointa joukkuetta vastaan ja SJK kohtaa viimeisessä matsissaan sarjajumbo FC Ylivieskan.