Jatkuuko puhdas suora?

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelonen jatkuu SJK-junioreiden osalta perjantai-iltana klo 18.30 Kyrkösjärven tekonurmella, jonne vieraaksi saapuu Närpes Kraft/2.

Sarjataulukossa SJK-juniorit on tällä hetkellä kolmantena 12 pisteellään. Edellä ovat yhden ottelun enemmän pelannut ABC/Strömsö 13 pinnalla ja maalieron turvin kakkospaikkaa hallussaan pitävä Norrvalla FF, joka on SJK-junioreiden tavoin voittanut kaikki neljä ensimmäistä otteluaan.

Vieraaksi tuleva Kraft on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut yhden, eli kasassa on kome pistettä, jotka oikeuttavat tällä hetkellä 10. sijaan, eli joukkue on juuri putoamisviivan yläpuolella.

Vladan Zlatkovicin valmentama joukkue on onnistunut kaatamaan vain Sisu-Pallon kotonaan 3-2. Sen sijaan Kungliga Wasa kuritti ryhmää 8-1 ja ABC/Strömsö peräti 10-0. Lapuan Ponnistus puolestaan otti pinnat vierailtaan lukemin 4-2.

SJK-junioreiden neljän ottelun voittosuoran toivotaan tietenkin jatkuvan myös tässä kamppailussa. Kauden alusta voitot ovat tulleet Lapuan Virkiästä 5-0 ja FC Korsholmista 4-0 kotikentällä. Vieraissa kaatui ensin FC Kuffen 6-2 ja viimeksi alkukauden tiukimmassa koitoksessa VPS J 3-2.

Kausi on alkanut kotijoukkueen osalta aivan erinomaisen mainiolla tavalla. Jollakin tapaa se oli tietenkin odotettavissakin, että joiukkue tulee menestymään uudella sarjatasolla. Toiveet ja tavoitteet ovat luonnollisesti korkealla edelleen. Seuraavat kolme ottelua SJK-juniorit saakin pelata Seinäjoella, koska kahden kotiottelun välissä pelataan vierasottelu Sisu-Palloa vastaan.

Neljässä ensimmäisessä ottelussa jo seitsemän maalia pommittanut Tommi Kukila muuten johtaa sarjan maalipörssiä ennen ABC/Strömsön Wiljam Forsia ja Mikael Johanssonia, joilla kummallakin on tilillään kuusi osumaa.

Tervetuloa seuraamaan ottelua Kyrkkärille!