JBK pulassa oranssipaitojen kanssa

JBK pulassa oranssipaitojen kanssa TP-Seinäjoki pisti parastaan Kakkosen pohjoislohkon ennakkosuosikkeihin laskettua JBK:a vastaan sunnuntaina ensimmäisellä puoliajalla, ja kun toinen jaksokin sujui kelvollisesti, oli lopputuloksena 1-1 (1-0). Varsinkin pietarsaarelaiset saavat olla tasapeliin tyytyväisiä oltuaan pahasti oranssipaitojen vietävinä ottelun alkupuoliskolla."Tosi hyvää peliä, hyvä vastustaja ja muutenkin kaikin puolin rehti ja reilu kamppailu. Toisella puoliajalla tuli väsymistä ja tekemisen taso laski ottelun alusta", valmentaja Jari Kujala analysoi.Ensimmäisellä jaksolla TP esitti nautinnollista pelaavaa ja yllättävän valmiin näköistä jalkapalloa, jossa miehet ja pallo liikkuivat. JBK oli täysin aseeton eikä saanut omaa peliään missään vaiheessa käytiin. Vain oranssipaitojen kärkimiesten Ville Pekkasen ja Juha Eteläahon huono viimeistely esti suuremmat taukonumerot.Ainoa osuma tuli kuitenkin komean yhdistelmän jälkeen. Pelintekijän roolissa ollut Marko Huttu näki laidassa nousseen Jukka Sariolan, tämän tarkka keskitys löysi maalinedustalta Jani Asuintuvan, joka puski pallon verkkoon.JBK:n tasoitus syntyi, kun TP:n laitapakkien ja etenkin loukkaantumisen jälkeen täynnä virtaa olevan Jyrki Saranpään harrastama rohkea nousu kostautui varmistuksen pettäessä. Vierasjoukkue iski pallonmenetyksen jälkeen nopeasti vastaan, käytti tyhjän tilan hyväkseen ja kahden tolpan kautta peliväline lopulta vierähti kuin vierähtikin maaliviivan väärälle puolelle Janne Aholan selän taakse.Loppua kohti JBK sai otetta ja muutamia tilanteita, mutta kokonaisuutena lopputulos kuitenkin mairittelee vieraita, joiden keskikentällä ja jopa hyökkäyksessäkin nähtiin Jaron monivuotinen luottopakki Daniel Snellman.TP:n positiivisin yllättäjä oli Jukka Sariola, joka maalisyötön lisäksi hoiteli puolustustehtäviä mallikkaasti.