Joulukalenterin luukku No 20

Nyt kun jouluaattoon ei ole enää kuin muutama hassu päivä, avataan seuran joulukalenterin luukku numero 20. Tuosta luukusta esiin tulee SJK-junioreiden Elinkeinotalolla sijaitsevan toimiston väki.

Vasemmassa reunassa valmentaja, tutor ja valmentajakoulutuksesta huolehtivat Esa "Eski" Haanpää, joka muuten on itsekin pelannut TP-55:n väreissä. "Eskin" vieressä on seuran palvelupäällikkö Piritta Pakka, jonka ruutuun kuuluvat Palloliiton pelipassit, laskutus ja pelaajarekisterit, sisäinen viestintä, sekä Seinäjoen leirintäalueen asioiden hoitaminen. Tammikuussa valitettavasti seuran jättävä Timo "Tinke" Rauhala on tehnyt noin vuoden aikana erinomaista työtä tyttöfutisprojektissa ja monessa muussakin jutussa.

"Tinken" vieressä on valmennusosaamisen kehittäjä Tuomas Nikupeteri. "Nikun" työnkuvassa seurayhteisön valmennuksen kehittäminen, seurayhteisön valmentajakoulutus ja koko yhteisön kehittämisellä on iso ruutu. Sen lisäksi hän huolehtii valmentajapoluista. "Nikun" vieressä on seuran jalkapallotoiminnan aivot, eli seuran oma kasvatti Jyri Hietaharju. "Jylpyn" rooli on seuran valmennuksen kehittäminen, 

seuran valmennuslinja ja viestintä, valmentajakoulutus, pelaajapolun suunnittelu, seurayhteistyön kehittäminen, SJK-juniorit ry:n ja SJK-Akatemian yhteyshenkilönä toimiminen.

Äärimmäisenä oikella on seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla. Hannun harteilla on seuran talous ja hallinto, viestintä ja markkinointi, yhteistyökumppanuuksien vaaliminen Seinäjoen Leirintäalueen asiat, käytännössä miltei kaikki seuran tapahtumat, varustepuoli ja toimijasopimusten solmiminen.