Joulukalenterin luukku No 6

Itsenäisyyspäivän joulukalenteriluukusta no 6 esiin tulee nuori pelimies… Kyseessä on yksi monista Seinäjoen Energialiigan tiistai-illoista Prunttimäen viheriöillä.

Seinäjoen energialiigaa on pelattu jo yli 40 vuotta. Aikaisemmin pelipaikkoina on nähty mm. Törnävän kenttä, silloin ennen vanhaan kun siinä oli nurmi ja vielä senkin jälkeen kun paikasta tuli hiekka-areena.

Liigarifutis on aina ollut isossa roolissa seurassamme. Sen isäksi kai voidaan luonnehtia Matti Ristimäkeä, pitkän linjan pruukilaista, eli TP-55:n vahvaa toimijaa.

Aikoinaan liigan, tuolloin vielä Törnävä Liigan, kaikki tulokset ja maalintekijätkin listattiin viikottain Etelä-Pohjanmaa -lehdessä. Sekin on nimensä vaihtanut Epariksi, eli niin se maailma muuttuu.

Taas ensi kesänä Seinäjoen kesän suurin yksittäisten tapahtumien ketju kerää jälleen kenttien laidoille tuhansittain väkeä.

Nykyisin tiistai-illat tuovat peleihin joukkueita myös muualta ja muista seuroista. Mukana on nähty SeMi, Sepsi-78, IK, Virkiä, FC Pepsi, Sisu ja NuPa.

Ensi kausi on Seinäjoen Energialiigan 45. kausi.