Joulukalenterin luukku No 5

Tänään joulukalenterin luukusta numero viisi tulee näkösälle uransa ainakin isommissa ympyröissä lopettanut Törnävän Pallo-55:n kasvatti, Ville Pajula.

Viime kauden "Vipi" pelasi isähahmona kaitsemassa nuorempiaan Kakkosen Lohko C:n ylivoimaisesti voittaneessa SJK:n U23 joukkueessa. Noh, ei tainnut mennä "Komisario Palmu" ihan U23-lukemaan, mutta hyvin se jalka nousi edelleen.

Kauden päätösottelussa mukana olivat seuraavat Pajulan suvun pelimiehet, kuten asustuksestakin voi jo tehdä johtopäätelmiä. Juniorityö on siis hoidettu kuntoon pelihommien ja töiden ohella.

Seinäjoelta "Vipin" tie vei Valkeakoskelle ja Veikkausliigaan FC Hakassa. Sieltä pikaisen Salon Palloilijoissa vietetyn lainapestin jälkeen reitti on edennyt akselilla SJK, Ilves, Kiffen, Virkiä ja jälleen SJK.

Itse asiassa "Vipi" oli vuoden 2011 nousukarsinnassa ainoa tupsukorva, joka sai pallon Kerhon verkkoon Ykkäsen nousukarsinnoissa SJK:n voitettua Ilveksen Tammelassa 2-1 ja kotona 2-0.

Poikien maaotteluita "Vipille" kertyi yhteensä 12 kappaletta.

Luonnollisestikaan futis ei peliuran jälkeen. Nyt "Vipin" voikin jo paikallistaa SJK:n 2012 syntyneiden valmennuksesta. Hyvä niin, vasta nippa nappa 3-kymppiselle on luvassa vielä melkoinen työsarka…