Joulukalenterin luukku No 4

Joulukalenterin nelosluukusta löytyy tällä kertaa pyttyjä, joita jaetaan nykyisin lokakuulla järjestettävässä kauden päätöstilaisuudessa. Viime vuoden tapaan tänäkin vuonna oltiin Seinäjoen Ravikeskuksen tiloissa, sillä väkeä oli kuulkaa oikeasti niin paljon, ettei se enää samalla istumalla moneen paikkaan Seinäjoella mahdu.

Seuran alkuvuosina päätöstilaisuuksia pidettiin mm. Törnävän ammttikoulun salissa ja ennen Ravikeskukseen siirtymistä todella pitkään tapahtuma pidettiin Törnäväsalissa. Sekin jäi auttamatta pieneksi ja näin jatkettiin matkaa uusiin tiloihin.

Useana vuonna päätöstilaisuudessa on nähty myös edustusjoukkueen pelaajia. Tälläkin kertaa mukana olivat joukkueen kapteenistosta Mehmet Hetemaj ja Mihkel Aksalu. Mehu ja Miku osallistuivat myös palkitsemisiin.

Onhan se nuorisolle hieno homma, että maajoukkuetason pelaajat saapuvat paikalle jakamaan paitsi pyttyjä ja prenikoita, mutta myös nimmareita ja kuvia.

Lieneekö niin, että ensi vuoden päätöstilaisuudelle on löydettävä jälleen uusi paikka, sillä nyt tilat olivat täynnä väkeä. Jos ja kun seuran kasvu jatkuu, pakko on jotakin keksiä.