Joulukalenterin luukku No 9

Joulukalenteri on edennyt päivään no 9. Luukusta löytyvät Toni Kujala ja Tommi Haanpää. Kuva on otettu 3. toukokuuta 2008 ja kyseessä on Seinäjoen Jalkapallokerhon ensimmäinen sarjaottelu. Vastassa oli sittemmin nurin mennyt FC YPA Ylivieskasta, joka oli ikävä vierailija vieden sarjan avauspisteet mennessään numeroin 3-2.

Syksyllä 2007 TP-55 ja Sepsi-78 päättivät pistää edustusjoukkueiden osalta hynttyyt yhteen ja jatkaa kimpassa Kakkosessa. Tavoitteena oli tietenkin sarjanousu pääsääntöisesti oman kylän pojilla.

Nousujohtoinen toiminta alkoi kuitenkin oikeastaan vasta kaudella 2011, jolloin joukkue oli täysin omaa luokkaansa Kakkosen Lohko C:ssä ja vielä nousukarsinnassakin.

Hiukan myöhemmin myös TP-55:n juniorit siirtyivät yhteiseen leiriin. Junnupuoli toimi ja toimii edelleen ry-pohjalta, eli kyseessä on viarllisesti erillinen seura. Silti viime aikoina lähentyminen on ollut merkittävää ja nyt voidaan ihan oikeasti jo puhua todellisesti SJK-perheestä, jonka merkittävä voimannäyttö oli nousu Palloliiton Tasolle 5 pari viikkoa sitten.

SJK-perheessä on hyvä harrastaa!