Jumbofinaali kohtalona

Jumbofinaali kohtalonaEi mennyt ihan nappiin sunnuntaiaamun ensimmäinen koitos TP-Seinäjoen ysinelosilta Porvoossa pelattavassa Kai Pahlman-lopputurnauksessa.Joukkue nimittäin kärsi harmillisen 2-0 (0-0) -tappion Tervarit-j Mustalle, jota oli riepoteltu mennen tullen Vaasassa pelatussa karsinnassa.Ratkaisu syntyi toisen jakson 15 minuutilla, jolloin palloon liukunut Antti Viita lensi kyseenalaisesti ulos ja seuranneen rankkarin oululaiset pistivät verkkoon.Seuraavalla minuutilla samainen maalintekijä pääsi karkaamaan läpiajoon ja chippasi pallon yli vastaan tulleen maalivahdin sinetöiden loppunumerot."Avainpelaajat ovat ihan poikki. Meillä ei riitä materiaali näin koviin turnauksiin", tiivisti apeat tunnelmat Arvi Viita.Iltapäivän jumbofinaalissa vastaan asettuu turkulainen FC Inter.