Jumbosija välttyi pilkuilla

Jumbosija välttyi pilkuillaPorvoossa pelattu Kai Pahlman -lopputurnaus päättyi TP-Seinäjoen ysinelosten osalta voittoon vaikeimman kautta. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 (2-0), mutta homma vaati pilkkukisan ratkaisemaan voittajan.Vastaan asettui turkulaisen mahtiseuran ja viime vuonna Veikkausliigan voittaneen FC Interin jälkikasvu.Ensimmäisellä puoliajalla Aleksi Aho vei TP-Seinäjoen johtoon ottelun yhdeksännellä minuutilla ja kymmenen minuuttia myöhemmin Panu Leppä laukoi vaparista taukotilanteeksi 2-0.FC Inter nousi kuitenkin tasoihin kahdella vapaapotkumaalilla ottelun toisella puoliajalla. Seinäjokelaiskatsomon mielestä ottelun tuomarilla oli jotakin pohjalaisia vastaan, sillä turkulaisille suotiin moinen määtä vapareita ja ottelun tasoitusmaaliakin saatiin odottaa reilusti lisäajalle.Rankkukisassa hyvän matsin pelannut Jarkko Orava tarjosi kuudenetena laukasijana pallon taakse astelleelle Sammy Saariselle ratkaisun avaimet käteen torjuttuaan FC Interin kuudennen rankkarin.Sammy ratkaisi ottelun pistämällä pallon verkkoon kaikkien kuiden viiden TP-Seinäjoen laukojan tavoin ja näin jumbosija pystyttiin välttämään.