Jylppy ja Jykä voiton makuun

Torstain kierroksella Vaasan Palloseuran ”teepeläisistä” kehissä nähtiin Jyri Hietaharju ja Jyrki Saranpää joukkueen haettua maukkaan 2-0-voiton Maarianhaminasta. Kotijoukkueen veskarin punainen kortti jo ennen puoliaikaa koitui isäntien kohtaloksi. Voitto maistui varmasti VPS:lle, joka nousi näin sarjan keskikastiin. Saranpää tuli kentältä tauolla Raphael Ederehon korvattua hänet. Hietaharju puolestaan pelasi koko ottelun. Sen sijaan kakkosveskari Janne Ahola ja Ville Ylinen istuivat ottelun penkillä.Toni Lehtisen ja Ville Pajulan edustama FC Haka romahti pahimman kerran miesmuistiin saatuaan FC Hongalta kyytiä numeroin 7-0. ”Vipi” aloitti ottelun, mutta hänet vaihdettiin kentältä jo 29. minuutilla, jolloin kehiin tuli Mikko Innanen. ”Tono” puolestaan pelasi koko nöyryyttävän ottelun.Pietarsaaressa FF Jaro joutui tyytymään 1-1-tasapeliin Rovaniemen Palloseuran kanssa. Mathias Kullström pelasi täydet 90 minuuttia isäntien paidassa Markus Koljanderin istuttua penkillä.Myös MyPan kakkosvahti, Jani Luukkonen istui penkillä katsomassa miten isännät kaatoivat suursuosikki Turun Palloseuran 1-0. Chris Cleaver luonnollisestikin potee edelleen jalkavammaansa, eikä häntä nähty TPS:n kokoonpanossa.Kuopiossa Miikka Turunen pelasi täydet 90 minuuttia kotijoukkueen kaadettua FC KooTeePeen 2-0 Pele Koljosen maaleilla.