Kake vaihtaa alaa

Pitkään aivan erinomaista työtä seurassa tehnyt urheilutoimenjohtaja Kari Kiviluoma vaihtaa alaa ja siirtyy entisen työnantajansa leipiin. ”Kake” palaa automyynnin pariin Seinäjoen KäyttöAutoon, mistä hän aikoinaan tuli SJK-junioreihin.

Seuran on täysin mahdotonta täyttää ”Kaken” suuria saappaita yksi yhteen, eikä siihen edes tulla pyrkimään. Toisaalta seuratoiminta on tiimityötä, eikä mikään sota yhtä miestä kaipaa, joskin tällaiselle miehelle kyllä on käyttöä aina. Niin kuin nyt huomattiin, niin muissakin kuin futishommissa.

On päivän selvää, että ”Kaken” siirtyminen aiheuttaa joitakin muutoksia. On kuitenkin muistettava myös se, että tällainen ”uusi alku” on joskus seuratoimintaa virkistäväkin asia.

Seura tulee laittamaan haun päälle ja etsii Junioripäällikköä, jonka kriteerit tulevat esiin hakuilmoituksen yhteydessä. Eräänlainen rekrytointi on itse asiassa jo aloitettu, mutta on mielenkiintoista nähdä, millaisia hakijoita SJK-juniorit seurana kiinnostaa.

Tämä siirron yhteydessä siltoja ei todellakaan poltettu, vaan SJK-juniorit toivottaa vilpittömin mielin ”Kakelle” loistavaa tulevaisuutta uusien ja melkomoisen isojenkin haasteiden parissa. Lienee päivän selvää, että mies kyllä nähdään jatkossakin peleissä, nyt vain katsojana, joskin myös se lienee selvää, että paikka seurasta kyllä löytyy jatkossakin.

Seuran puheenjohtaja Jukka Saarijärvi kommentoi tilannetta seuraavasti:

"Karin kokemus ja taito järjestellä ikäluokkien harjoitusajat, ottelut, turnausjärjestelyt, taitokisat, futiskoulut ja kaikki niihin liittyvä toimistotyö on sellaista, mihin ei oletettavasti kukaan voi ns. pystymettästä siirtyä ja hoitaa ne moitteetta. Siksi varmasti osaa hommista teemme sisäisin työjärjestelyin. Tulevan Junioripäällikön toimenkuvaa olemme jo hieman miettineetkin koska Kari-kloonia ei voi löytää.”