Karhu kaatui hattutempulla

TP-Seinäjoki B/2 – Karhu 4-1 (2-1)02 min 1 – 0 Aapo Metsä-Ketelä06 min 2 – 0 Aapo Metsä-Ketelä35 min 2 – 1 Kimmo Oksala65 min 3 – 1 Aapo Metsä-Ketelä69 min 4 – 1 Roope Takala B-haaste aloitti sarjakauden tuulisella ja kolealla Jouppilanvuoren tekonurmella voittamalla Karhun 4 – 1. Ottelu sai upean alun, kun toisella minuutilla Aapo Metsä-Ketelä tykitti vaparista pallon ohi J-P Mikkilän. Eikä montaa minuuttia mennyt, kun sama mies vei kotijoukkueen 2 – 0 johtoon Eetu Takalan syötöstä. Kahden maalin johto heti alkuun taisi herpaannuttaa poikia siinä määrin, että peli meni liian pehmeäksi, eikä tilanteita viety kunnolla loppuun. Niinpä Karhu pääsi paremmin peliin ja kavennusmaali tuli melkein lahjaksi, kun omassa päässä pelattiin liian löysästi. Toisella puoliajalla joukkue ryhdistäytyikin ja pelin hallinta oli selvemmin kotijoukkueella ja maalintekotilanteita syntyi paremmin, vain viimeistely ontui. Karhullakin oli paikkansa lisämaaleihin, mutta nyt oli hieman epäonnea matkassa.Pelin 63 minuutilla nähtiin sitten Aapo Metsä-Ketelän hattutemppu, kun kova vapariveto ohitti jälleen karhun maalivahdin. Tästä neljä minuuttia myöhemmin Eetu Takalan kulmapotkusta velipoika Roope pääsi puskemaan niin vapaasti, että siinä ei maalivahdilla ollut mitään tehtävissä ja ottelu oli lukemissa 4 – 1.Enempää maaleja ei enää nähty viimeisen kymmenen minuutin aikana, joten kausi lähti ihan mukavasti voitolla käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa ja voidaan keskittyä seuraavaan otteluun. Valmennuskaksikko Takala/Pikkarainen oli ennen peliä lyönyt tulosvetoa ottelusta ( tulos paperille ja paperi kaverin taskuun) ja kun miesten veikkaukset tarkistettiin, niin molempien lapuissa oli veikattu ottelun lopputulokseksi 4 – 1. Toivottavasti herrat ovat myös muistaneet veikata veikkauksen pelejä, niissä kun on ehkä vähän paremmat voitot.